Ieškote magnezijos maišelio? Louis Vuitton turi ką pasiūlyti!

Ieškote magnezijos maišelio? Louis Vuitton turi ką pasiūlyti!

Magnezijos / kreidos maišelis - uolų laipiotojų ir alpinistų naudojamas maišelis kreidai, dažnai (bet ne visada) aprūpintas juostele taip, kad jį būtų galima lengvai pritvirtinti prie juosmens. Viskas labai paprasta - jūsų magnezija keliauja į maišelį. Tuomet, jei įkišite ranką į maišelį, ištrauksite ją daug labiau kreiduotą, nei įkišote :)

Magnezijos maišelių būną įvairių spalvų ir stilių, tačiau galiausiai į laipiotojų maldas visame pasaulyje buvo atsakyta - Louis Vuitton savo 2019 m. rudens-žiemos kolekcijoje išleido Chalk Nano maišelį. Magnezijos maišelis sukurtas bendradarbiaujant su JAV mados dizaineriu, verslininku ir DJ – Virgil Abloh.

Maišelis LV „Chalk Nano“ yra rudos arba baltos spalvos su garsiuoju Louis Vuitton logotipo printu.  Už didesnę kainą galima įsigyti ir juodos spalvos maišelį. Jis taip pat papuoštas smulkia grandinėle bei "funkcionaliu" karabinu (deja kokio lygio neaišku). Tikra alpinisto svajonė! Verta paminėti, kad šį Louis Vuitton magnezijos maišelį galima nešioti ant peties arba permestą per kūną. Jo naudojimosi instrukcijose nurodyta, kad vertėtų vengti tiesioginių saulės spindulių bei besikeičiančių oro sąlygų. Realiai gal treniruotėms vidaus laipiojimo salėse ir tiktų :)

Louis Viutton magnezijos maiselis rudas

Kaina – tik 1600 JAV dolerių, o įsigyti galite tiesiogiai Louis Viutton el.parduotuvėje arba tam tikrose Louis Vuitton parduotuvėse (pvz. Singapure). Beje, jei norėtumėte praplėsti savo kolekciją, galite už papildomus 3000 JAV dolerių įsigyti ir kuprinę.

Na, o jei nuspręsite, kad naujam sezonui pakaks funkcionalaus ir spalvingo Black Diamond magnezijos maišelio, mielai jums pasiūlysime Kalnų namuose!


Palikti komentarą

Atkreipkite dėmėsį, komentarai turi būti patvirtinti pries juos patalpinant.

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.