Privatumo Politika

1. Ką reiškia ši privatumo politika?


Ši privatumo politika (toliau - Privatumo politika) padės suprasti, kokius duomenis renkame internetinėje kalnunamai.lt (toliau - Interneto svetainė), kodėl juos renkame ir ką su jais darome. Visi Interneto svetainės lankytojai (toliau - Lankytojai), privalo šią Privatumo politiką perskaityti atidžiai.



2. Kokią informaciją mes renkame?


Interneto svetainėje teikdama Jums paslaugas, Paslaugų teikėjas gali rinkti,kaupti ir naudoti tokius asmens duomenis:

  • informaciją, kurią Jūs pateikiate UAB „Kalnų grupė“, juridinio asmens kodas 300040688, Užupio g. 7-34, Vilnius (toliau - Paslaugų teikėjas), registruodamiesi ir (ar) pirkdami Interneto svetainėje, įskaitant vardą, elektroninio pašto adresą, mobiliojo telefono numerį;
  • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi šia Interneto svetaine, įskaitant Jūsų IP adresą,prisijungimo prie Interneto svetainės laiką ir datą;
  • bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs galite pateikti mums bet kuriuo metu, naudodamiesi mūsų Interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami.


3. Slapukai


Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.


Norėdami gauti daugiau informacijos apie slapukus ir kaip išjungti slapukus, apsilankykite: http://www.allaboutcookies.org.


Galite pasirinkti, jog kompiuteris kiekvieną kartą Jus įspėtų apie siunčiamą slapuką, arba galite pasirinkti išjungti visus slapukus. Tai galite atlikti per naršyklės (pvz., Internet Explorer) nustatymus. Kiekviena naršyklė yra šiek tiek skirtinga, todėl norėdami tinkamai išmokti modifikuoti slapukus, žvilgtelėkite į savo naršyklės pagalbos meniu.


Jei vartotojai išjungia slapukus savo naršyklėje: jei išjungsite slapukus, kai kurios funkcijos bus nebepasiekiamos. Tai išjungs kai kurias funkcijas, pagerinančias svetainės efektyvumą, o kai kurios mūsų paslaugos neveiks tinkamai.

Savo internetinėje svetainėje naudojame „trečiosios šalies slapukus“, tai yra slapukus, kurių valdytojais nesame mes, pvz., [Google Partners, Facebook, Google Analytics]. Šiuos slapukus mes renkame siekdami gauti statistinę informaciją apie internetinės svetainės naudojimą bei Jūsų elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais. Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir (ar) norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. pašto adresu: info@kalnunamai.lt


4. Jūsų asmens duomenų naudojimas 


Mūsų renkami asmens duomenys yra naudojami išskirtinai šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams.
Mes galime panaudoti jūsų asmens duomenis:

  • tam, kad suteiktume Jums galimybę naudotis mūsų Interneto svetaine ir teikiamomis paslaugomis;
  • sutarties su Jumis sudarymui ir jos vykdymui;
  • naudojantis šioje Interneto svetainėje pateikiama informacija įsigytų prekių tiekimo ir pristatymo tikslais;
  • ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir siuntimo Jums tikslais;
  • įsiskolinimų valdymui ir siekiant surinkti iš Jūsų mokėjimus;
  • pranešimų siuntimui Jums, korespondencijai su Jumis;
  • marketingo tikslais, esant jūsų sutikimui.
  • mūsų naujienų ir kitos su mūsų teikiamomis paslaugomis susijusios informacijos, kuri, mūsų nuomone, yra Jums reikalinga, siuntimui paštu, elektroniniu paštu ar kitomis priemonėmis (Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti tokių naujienų ir informacijos, pranešdami mums elektroniniu paštu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto pranešimo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginės rinkodaros pranešimų).


5. Shopify


Mūsų Internetinė svetainė yra Shopify dalis. Shopify suteikia mums internetinę elektroninės prekybos platformą, leidžiančią Jums parduoti mūsų prekes ir paslaugas. Jūsų duomenys saugomi per “Shopify” duomenų saugykloje, duomenų bazėse ir bendroje Shopify aplikacijoje. Jūsų duomenys yra saugomi saugiame serveryje, esančiame ugniai atsparioje patalpoje.


Mokėjimas
Jei savo pirkimui atlikti pasirenkate tiesioginį mokėjimą, Shopify kaupia Jūsų kredito kortelės duomenis. Jie yra užšifruoti Mokėjimo Kortelių Pramonės Duomenų Apsaugos standarte (PCI-DSS). Jūsų pirkimo operacijos duomenys saugomi tik tą laiką, kuris reikalingas pirkimo sandoriui įvykdyti. Kai baigsite, informacija apie pirkimo operaciją bus ištrinta.
Visos tiesioginių mokėjimų tinklų sąsajos atitinka „PCI-DSS“ nustatytus standartus, tvarkomus PCI Saugumo Standartų Tarybos, kuri yra bendromis pastangomis sukurta tokių ženklų kaip Visa, MasterCard, American Express bei Discover. PCI-DSS reikalavimai padeda užtikrinti, jog mūsų parduotuvės ir jos paslaugų tiekėjų tvarkoma informacija, susijusi su kreditinėmis kortelėmis, yra tvarkoma saugiai.
Daugiau informacijos galite rasti Shopify Paslaugų teikimo sąlygose (https://www.shopify.com/legal/terms) ir Pareiškime apie privatumą (https://www.shopify.com/legal/privacy).



6. OPAY internetiniai mokėjimai


Mes priimame mokėjimus per Opay.lt. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „Opay“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti ar palaikyti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją.
Daugiau informacijos rasite www.opay.lt



7. Asmens duomenų saugojimo terminas


Jūsų asmens duomenis saugosime tik tiek, kiek tai yra būtina sutartinėms prievolėms arba įstatyminiams reikalavimams įvykdyti. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos.



8. Tiesioginė rinkodara


Jei pageidaujate gauti mūsų naujienas ir pasiūlymus, gali išreikšti savo sutikimą dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo dvejais būdais:

  • registracijos metu, paspausdami mygtuką „SUTINKU“ gauti KALNŲ NAMAI naujienas bei pasiūlymus el. paštu;
  • prisijungę prie savo vartotojo paskyros mūsų Internetinėje svetainėje adresu https://kalnunamai.lt/account ir paspausdami mygtuką „SUTINKU“ gauti naujienas bei pasiūlymus el. paštu.

Taip pat Jūs turite teisę bet kada nemokamai nesutikti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, informuodami mus el. pašto adresu info@kalnunamai.lt (arba) paspausdamas atitinkamą nuorodą bet kuriame Jums jau išsiųstame pranešime apie pasiūlymus.



9. Duomenų atskleidimas


Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.
Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;
  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.



10. Jūsų asmens duomenų saugumas


Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo,taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.


11. Jūsų sutikimai ir teisės


Užsiregistruodamas mūsų Interneto svetainėje ar kitaip naudodamasis mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Privatumo politikoje numatytais tikslais visus čia nurodytus asmens duomenis.
Jūs galite pateikti rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje) mums suteikti Jums informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi,kokiems duomenų gavėjams teikiami. Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. Jūsų prašymu, tokie duomenys pateikiami raštu nurodytu adresu ar elektroninio pašto adresu. Informacijos apie tai, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi ir kokiems duomenų gavėjams buvo pateikti per paskutinius vienerius metus, pateikimas yra nemokamas vieną kartą per kalendorinius metus. Jeigu, gavus prašymą,mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.
Jūs taip pat turite teisę, pateikęs mums rašytinį prašymą (paštu,elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje), reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios Privatumo politikos sąlygų.Konkrečiu Jūsų rašytiniu prašymu, visa Jūsų asmeninė informacija gali būti pašalinta. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.



12. Trečiųjų šalių interneto svetainės


Mūsų Interneto svetainėje gali atsirasti nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už privatumo politiką ir jos įgyvendinimą trečiųjų šalių tinklapiuose.



13. Atsakomybė


Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.
Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.



14. Privatumo politikos pakeitimai


Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje. Nepaisant to, Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.



15. Kontaktinė informacija


Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais kontaktais:

UAB „Kalnų grupė“
Įmonės kodas: 300040688
Registracijos adresas: Užupio g. 7-34, Vilnius
Adresas korespondencijai: Polocko g. 9, Vilnius
El. paštas.: info@kalnunamai.lt
Kontaktinis telefonas: +370 613 93218

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas: 2019 m. birželio 1 d.